Jelen Mecénás Klub

Köszönjük, hogy támogatja a Jelent, és azt a célunkat, hogy minél több településre eljuttathassuk hetilapunkat!

Azzal, hogy nem csak saját magának vásárol előfizetést, bővíti a szabad média olvasótáborát, egyúttal segíti a mi működésünket is. Mecénás programunkban örökbe fogadhat egy települést, vagyis meghatározhatja, melyik községbe vagy városba kerüljenek az Ön által vásárolt csoportos példányok. Ha van olyan település, amelyhez személyesen kötődik, előfizetésével lehetővé teheti, hogy az ott élők közvetlenül és ingyenesen olvashassák a Jelent egy éven át, az Ön által meghatározott példányszámban.  A lapszámok eljuttatásáról a mi dolgunk gondoskodni, ebben segíthet bennünket azzal, ha az adott településen élő kapcsolattartó személyt ajánl a figyelmünkbe.  

Mit kérünk?

Válasszon ki egy települést, amely közel áll a szívéhez! Amennyiben olyan települést szeretne örökbe fogadni, amely nincs a listán, az azt jelenti, hogy ott már egy másik támogató révén olvashatják a Jelent. Ebben az esetben, kérjük, válasszon egy másik települést, vagy vegye fel velünk e-mailen a kapcsolatot, hogy segíthessünk a helyszín kiválasztásában.

Mit ad a Jelen Mecénás Klub?

  • Azok az előfizetőink, akik részt vesznek támogatói programunkban, különböző szolgáltatásokban részesülnek, VIP-meghívást kapnak a Jelen közösségteremtő nyilvános eseményeire, zártkörű rendezvényeken találkozhatnak a Jelen Mecénás Klub többi tagjával, és megkapják tervezett speciális kiadványainkat. 

Természetesen más összeggel is hozzájárulhat a Jelen céljaihoz.

Örökbefogadás

Amennyiben van a településen Ön által ismert és kiválasztott személy, akkor töltse ki:
Összesen
795.000 Ft